Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć i pokroić na średnią kostkę. Posolić, odstwić na 15 min po czym obtoczyć w mące i obsmażyć na dobrze rozgrzanym smalcu, tak aby mięso uzyskało złotą skórkę.Cebulę i czosnek również podsmażyć.Przełożyć do garnka podlać niewielką ilością wody i dusić do miękkości. Przyprawić wg. smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    i do tego kasza gryczana, i ogóreczek kiszony...mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dla mięsożerców.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !