Sposób przygotowania

Jaja z cukrem ubija? oko?o 10-15 minut na puszyst? mas?. Nast?pnie doda? m?k? wymieszan? z proszkiem do pieczenia i kakao (najlepiej m?k? przesia? przez sitko), wszystko razem dok?adnie wymiesza? na jednolit? mas?. Ciasto wyla? na blaszk? wysmarowan? t?uszczem lub wy?o?onej papierem do pieczenia piec ok 25 minut w temp 180C. Ciasto mo?na zrobi? zamiast normalnego biszkopta.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !