Sposób przygotowania

Porcje g?siny(pier? lub udka)natrze? marynat?
Marynata:sos sojowy wymiesza? z musztard? ma powsta? co? w rodzaju mazid?a.Tak przygotowan? g?? zostawiamy na ok 12 godzin w lodówce.Nast?pnie obtoczon? marynat? ?? opiekamy z obu stron w brytfance nast?pnie zalewamy wod? i dusimy a? b?dzie mi?kka.(ok 2 godz)Podajemy na czerwonej kapu?cie zasma?anej z kopytkami polanymi sosem z duszenia g?si(ewentualnie doprawi? sol? )

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fiu fiu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    oj pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    ooo gęsina
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    oo=) ciekawe
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !