Składniki:
sos | |
pomidory | 80 dag |
koncentrat pomidorowy | 2 ?y?eczki |
czosnek | 3 z?bki |
oliwa | 2 ?y?ki |
cukier | 1 ?y?eczka |
sól | |
pieprz | |
makaron | |
bak?a?an | 1 |
makaron rurki | 40 dag |
olej | |
ser pecorino | 10 dag |
sól | |
pieprz | |
bazylia | 1 ?y?eczka |
sos | |
pomidory | 80 dag |
koncentrat pomidorowy | 2 ?y?eczki |
czosnek | 3 z?bki |
oliwa | 2 ?y?ki |
cukier | 1 ?y?eczka |
sól | |
pieprz | |
makaron | |
bak?a?an | 1 |
makaron rurki | 40 dag |
olej | |
ser pecorino | 10 dag |
sól | |
pieprz | |
bazylia | 1 ?y?eczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: