Sposób przygotowania

Fasol? namoczy? w ciep?ej wodzie poprzedniego dnia. Nast?pnie odcedzi?, zala? 5 szkl. ?wie?ej wody, doda? obrane i pokrojone marchewki, cebule, sól, pieprz i gotowa? do mi?kko?ci. Kie?bas? obra? z os?onki, pokroi? w kr??ki doda? do zupy. Pod koniec gotowania w?o?y? obrane ze skórki i pokrojone na cz?stki pomidory i jeszcze chwil? gotowa?. Zdj?? z ognia, przyprawi? do smaku cukrem i sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowita jest taka zupka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    natii3624

    uwielbiam! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !