Sposób przygotowania

Kasz? ugotowa? w dwóch szklankach osolonej wody. Op?ukan? fasol? zala? wod? i zagotowa?, odstawi? na 1,5 godz. Po tym czasie doda? obran?, pokrojon? cebul? i czosnek, doprawi? i gotowa? w tej samej wodzie a? fasola b?dzie mi?kka. Odcedzi?. Rozgrza? olej i podsma?y? na nim odcedzon? fasol?, cebul? i czosnek. Ca?y czas mieszaj?c, aby si? nie przypali?o. Fasol? wymiesza? z ugotowan? kasz?, doda? rosó? i szczypt? papryki. Gotowa? ok. 5 min. na wolnym ogniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawe z jaką kaszą to robiłaś , ja wolę jęczmienną

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !