Sposób przygotowania

Jab?ka obieramy ze skórki, wycinamy gniazda nasienne, p?uczemy i kroimy w ?redni? kostk?. Dusimy na wolnym ogniu pod przykryciem- w razie potrzeby dolewamy odrobin? wody. Gdy jab?ka b?d? mi?kkie, wlewamy g?si t?uszcz i wsypujemy roztarty w d?oni majeranek, dok?adnie mieszamy. Podajemy na ciep?o z g?sin? lub innymi mi?sami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajny pomys?
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niez?y dip - jako farsz do drobiu te? mo?e by?by dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna propozycja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !