Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pra?one jab?ka z majerankiem do mi?sa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jab?ka s?odkie 3 ?rednie
Majeranek suszony Prymat 2 ?y?ki
g?si t?uszcz 1 du?a ?y?ka

Przepis i sposób przygotowania na: Pra?one jab?ka z majerankiem do mi?sa

Jab?ka obieramy ze skórki, wycinamy gniazda nasienne, p?uczemy i kroimy w ?redni? kostk?. Dusimy na wolnym ogniu pod przykryciem- w razie potrzeby dolewamy odrobin? wody. Gdy jab?ka b?d? mi?kkie, wlewamy g?si t?uszcz i wsypujemy roztarty w d?oni majeranek, dok?adnie mieszamy. Podajemy na ciep?o z g?sin? lub innymi mi?sami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 28.01.2012 16:08
fajna propozycja;)
pacpaw 28.01.2012 13:24
niez?y dip - jako farsz do drobiu te? mo?e by?by dobry
treonina 27.01.2012 20:05
fajny pomys?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak