Sposób przygotowania

Fasolk? szparagow? oczy?ci? i ugotowa? w osolonej wodzie. Kostki roso?owe rozpu?ci? w 4 szkl wrz?cej wody. Obrane ziemniaki i umyte cukinie pokroi? w kostk?, marchew zetrze? na tarce o du?ych otworach. W rondelku rozgrza? mas?o, podsma?y? pokrojony w kr??ki por, wsypa? ziemniaki, cukini? i marchew sma?y? oko?o 5 minut. Nast?pnie wla? bulion, doda? drobno posiekany ogórek i gotowa? do mi?kko?ci ziemniaków. Zup? delikatnie zmiksowa?, doda? fasolk?, przyprawi? do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajna zupa
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Smakowita zupa.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !