Sposób przygotowania

Bia?ka ubi? na piane , utrwali? cukrem , nast?pnie dodawa? po jednym ?ó?tku ci?gle ubijaj?c . Do ubitej piany doda? olej i ostudzona margaryn? na przemian z m?ka , nast?pnie doda? kakao , sod? , cynamon , wymiesza? , doda? pokrojone w kostk? jab?ka i orzechy , wszystko wymiesza? i w?o?y? na wysmarowana t?uszczem i wy?o?ona papierem blaszk? , upiec .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    fajna nazwa , ciekawe jaki smak , trzeba b?dzie spróbowa?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    też mi się nazwa podoba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !