Sposób przygotowania

BISZKOPT: ?ó?tka i bia?ka oddzielamy od siebie. Cukier i ?ó?tka ucieramy razem, a pó?niej dodajemy do tego m?k? oraz proszek do pieczenia. Mas? t? dobrze mieszamy, a pó?niej dodajemy do tego ubit? pian? z bia?ek. Na blach? k?adziemy papier do pieczenia, a nast?pnie zrobion? mas? i pieczemy j? w temp. 180 stopni przez oko?o 20 -30 minut. Na upieczony biszkopt nak?adamy mas? i polewamy galaretk? truskawkow? przygotowan? zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Placek odk?adamy do ch?odnego miejsca ?eby galaretka st??a?a.
MASA: Cukier puder oraz margaryn? ucieramy razem. Do tego dodajemy serek homogenizowany. Galaretk? cytrynow? rozpuszczamy w wodzie. Galaretk? dodajemy do masy. Banany kroimy w plasterki i dodajemy do masy. Ca?o?? mieszamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !