Sposób przygotowania

Ubijamy bia?ka, nast?pnie dodajemy cukier i znowu ubijamy.Dodajemy ?ó?tka, m?ke proszek do pieczenia. Wszystko wymiesza?. Wlewamy na blache wysmarowana t?uszczem i wk?adamy do rozgrzanego piekarnika do 180 stopni na 20 min.

KREM

1 l soku bananowego
4-5 bananów
3 budynie ?mietankowe

Sok dzielimy na pó?. Jedn? cz??? soku ??czymy z budyniem a drugi sok gotujemy. Gdy sok si? zagotuje wlewamy rozrobiony sok z budyniem i mieszamy a? zg?stnieje. Studzimy a nast?pnie wyk?adamy na biszkopt. Na krem k?adziemy poci?te wzd?u? banany.

?mietanka

smietanka 36 %
2 ?mietan fixy

Wszystko miksujemy i k?adziemy na banany. Wierzch posypujemy starta czekolad?.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    mmm! jak mo?na to kawa?ek poprosz?! :) rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    swietna propozycja ;) przepyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Tyle szukałam dobrego przepisu i nie mogłam znaleźć a tu prosze;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    miszelka

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zapowiada się smacznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Basia10

    przepyszny
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    pycha, świetne ciacho!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !