Sposób przygotowania

W szerokim rondlu zagotować wodę z solą i cukrem.Włożyć filet skórą do góry.Gotować delikatnie 2-3 min.Jak mięso stanie się białe wyjąc filet.
przygotować sos
Masło rozpuścić w rondelku dosypać mąkę i podsmażyć 2-3 minutymieszając wlać zimne mleko i mieszać.Kiedy konsystencja będzie gładka dolewać powoli wywar rybno-warzywny.Doprawić octem i solą (ew.skórką cytryny)Można już po wyłączeniu dodac łyżkę masła.
podawać z gotowanymi warzywami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    zdrowa rybka-gotowana
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    bajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !