Sposób przygotowania

Sałatę umyć, wysuszyć, porwać na małe kawałki (można poszatkować). Dodać 2 łyżki oliwy. Resztę składników pokroić: pomidora można zastąpić opakowaniem pomidorów koktajlowych, ser feta najlepiej jak jest niebieski ale może być dowolny. Kukurydzę odcedzić. Wszystkie składniki wymieszać doprawić i udekorować listkami świeżej bazylii.

Fetę najlepiej dodawać na samym końcu - unikamy wtedy zbytniego zmiażdżenia sera podczas mieszania.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    często robię taką na wiosnę jest super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    uwielbiam grecką
  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    kolorowo i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !