Sposób przygotowania

Filet umyć, pokroić w paski. Obtoczyć w mące, posolić i usmażyć na złoty kolor.
Cytrynę spażyć i zetrzeć z niej skórkę. Wycisnąć z niej sok i razem ze skórką dodać do podsmażonego kurczaka. Dodać wyciśnięty czosnek, zalać śmietaną, posypać przyprawą uniwersalną oraz pieprzem i dusić chwilkę na małym ogniu.

Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniałości
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    bardzo ciekawy pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Niebieska

    smaczny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !