Sposób przygotowania

Jabłka nalezy umyć, przekroić na pół, wyciąć gniazda nasienne. Śmietanę - zimną - ubić - dodać cukier wanilinowy. Ubitą śmietaną napełniać wydrążone jabłka, oprószyć cynamonem, posypać rodzynkami. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super pomysł
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale uczta deserowa...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutkie !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    muszą być wyśmienite, uwielbiam takie desery
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    deser uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !