Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa drobno pokroić i wrzucić do garnka (oprócz ziemniaków) wlać 4 szkl wrzącej wody, dodać kostkę rosołową, listek laurowy i gotować około 15 minut. Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć na 1 łyżce masła, połączyć z zupą. Na patelnię po smażeniu pieczarek dodać pozostałe masło wrzucić ziemniaki pokrojone w kostkę i chwilę podsmażyć, dodać do zupy i gotować do miękkości. Ugotowaną zupę przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać ze śmietanką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo smaczna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !