Składniki:
kiełbie | 2 szt |
sok z cytryny | 1 szt |
pomidory | 6 szt |
bakłażan | 2 szt |
cebula | 2 szt |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
śmietana gęsta | 1 szkl. |
papryka | 1 łyżeczka |
por | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bekon | 150 plastry |
kiełbie | 2 szt |
sok z cytryny | 1 szt |
pomidory | 6 szt |
bakłażan | 2 szt |
cebula | 2 szt |
masło | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
śmietana gęsta | 1 szkl. |
papryka | 1 łyżeczka |
por | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bekon | 150 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: