Sposób przygotowania

Kapustę należy dokładnie umyć pod bieżącą wodą, następnie poszatkować. Poszatkowaną kapustę, należy wrzucić do sporej miski. Następnie jabłko należy obrać ze skórki i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Jabłko dodać do kapusty. Całość należy doprawić do smaku solą, pieprzem oraz dodać 2 płaskie łyżki stołowe majonezu. Wszystko dokładnie wymieszać. Surówka najlepiej będzie pasowała do gulaszu, mięsa oraz klusek śląskich.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    tradycyjnie i po polsku heh czyli mniam mniam...;P
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    do obiadku najlepsza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !