Sposób przygotowania

Umytą wątróbkę pokroić i razem z cebulą podsmażyć na tłuszczu, doprawić. Jak będzie zimna zmielić przez maszynkę i dodać do gorącego wywaru. Śmietanę wymieszać z mąką i dodać do gotującej zupy. Pogotować jeszcze parę minut. Doprawić do smaku i posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis takiej zupy jeszcze nie jadłam :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Dla mnie,to też coś nowego,takiej zupy jeszcze nie jadłam.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takiej nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !