Sposób przygotowania

Krok 1 / 10

Odpowiednio wcześnie rozpoczynam od przygotowania wywaru grzybowego. Grzybki suszone moczę w przegotowanej wodzie. Następnie wraz z wodą gotuje je do miękkości (polecam gotować z dodatkiem warzyw).


Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    oryginalne risotto
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Jak zawsze jestem pod wrażeniem...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    było to pierwsze moje risotto w życiu i jestem mega pozytywnie zaskoczony tym smakiem. Na pewno będę je robił cześciej
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    to jest właśnie prawdziwe risotto!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    fajne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi sie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z suszonymi grzybami nie robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !