Sposób przygotowania

buraki zalać wrzącą wodą i gotować ostudzone i miękkie buraki zetrzeć na tarce i je zalać rosołem dodać przyprawy gotować ok 10 minut przed podaniem przecedzić i zagotować podajemy w filiżankach

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    gorrący! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fuj, rosół z kostki....
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    fajny =)
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    smile, rzeczywiście fajny, co udowadnia to zdjęcie a potwierdza sztuczna kostka. Same zalety, a najlepiej podać na Wigilię. Żenujące są takie komentarze do niejadalnej potrawy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !