Sposób przygotowania

Mąkę połączyć z margaryną, cukrem pudrem, śmietaną, proszkiem do pieczenia i żółtkami. Ciasto zagnieść i schłodzić w lodówce. Następnie wyłożyć ciastem foremki i piec w piekarniku w temperaturze 185 C przez 20 minut. Następnie w ostudzonych ciasteczkach umieścić kawałki ananasa i zalać galaretką, po czym wstawić do lodówki, aby galaretka stężała.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bombowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    można też zrobić wersję z brzoskwinią... smaczne są ciasta z galaretka...
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pychotki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smacznie się zapowiadają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne musza byc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    muszą być dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !