Sposób przygotowania

Ogórka obieramy ze skórki i dokładnie płuczemy, a następnie kroimy w paseczki o grubości około 0,5 cm i długości 1-1,5 cm. Dodajemy olej rzepakowy i chili, doprawiamy do smaku octem winnym i solą. Podajemy od razu po przygotowaniu. U mnie doskonale współgrał z sojowymi kotletami i żółto-zielonymi kopytkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajny dodatek do obiadu
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pysznie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale ekstra przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !