Składniki:
wołowina | 60 dag |
cebule | 2 |
czosnek | 2 ząbki |
wędzony boczek | 20 dag |
olej | 4 łyżki |
bulion | 2 szklanki |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
majeranek | |
sól | |
pieprz | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
piwo ciemne | 330 ml |
wołowina | 60 dag |
cebule | 2 |
czosnek | 2 ząbki |
wędzony boczek | 20 dag |
olej | 4 łyżki |
bulion | 2 szklanki |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
majeranek | |
sól | |
pieprz | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
piwo ciemne | 330 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: