Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, płuczemy. Gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Każdej jako smazymy na rozgranym tłuzczu, jajko rozbijamy, smażymy na patelni z jednej strony, potem przekręcamy na drugą,solimy. Gotowe ziemniaczki ubijamy , i nakladamy gałki ile kto chce zjeść. jajko pzrekładamy na talerz, wykładamy na talerzyku., ziemniaczki posypujemy natką I jemy:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super kolorowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Kolorowy ten obiadek.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    jak kolorowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !