Sposób przygotowania

Pstrągi sprawić,dokładnie wyczyścić.Przyprawić na zewnątrz i w środku solą i pieprzem.Cytryny umyć i pokroić na cząstki(ćwiartki)Do każdego pstrąga włożyć ćwiartki cytryn i gałązki świeżej natki pietruszki.Położyć na rozgrzanym grilu i piec.Podawać z ziemniaczkami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    jak prosto.Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    bardzo lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !