Sposób przygotowania

Szpinak rozmrozić przesmażyć na patelni z czosnkiem startym drobniutko solą i dodać 2 łyżki kremówkiZ mięsa mielonego wyrobić masę z dodatkiem jajka i odrobiny bułki tartej i przypraw.Uformować placuszki na to połozyć nadzienie ze szpinaku i uformować kotlety tak aby szpinak był zamknięty w środku.Obtaczać w mące i smażyć na gorącym tłuszczu.Podawać z ryżem lub ziemniakami położone na pozostałym szpinaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    ciekawy pomysł :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    wypróbuję napewno Super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pomysłowe kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    kriko

    fajny pomysł
  • 4
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !