Przepis i sposób przygotowania na: Przekładany miodownik
Krem: mleko zagotować z olejkiem. Wsypać kaszę mannę, mieszając, gotować ok. 10 minut. Ostudzić. Masło utrzeć, dodając kaszę i cukier puder. Ciasta przełożyć kremem, mocno docisnąć.
mąka | 4 szklanki |
cukier | 4 szklanki |
miód | 3 łyżki |
jajko | |
margaryna | 1 kostka |
Krem: | |
mleko | 1/2 litra |
kasza manna | 3 łyżki |
olejek waniliowy | |
cukier puder | 15 dag |
masło | 1 kostka |
Soda oczyszczona Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: