Sposób przygotowania

Ściąć górę bułki, a następnie wydrążyć jej wnętrze i wysmarować masłem. Kiełbasę pokroić na cienkie plasterki i ułożyć w bułce, następnie wbić jajko, posypać solą i pieprzem, po czym przykryć odciętą częścią bułki. Bułki zapiec w piekarniku przez 12 minut w temperaturze 170C.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ciekawy pomys?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    napewno pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale świetny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    bardzo pomysłowe na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !