Sposób przygotowania

Kapustę wypłukać i poszatkować. Dodać cukier i sól oraz sok z cytryny. Wymieszać i podgrzewać ok. 15 min. aż kapusta zmięknie. Zestawić z ognia i ostudzić. Jabłko zetrzeć, por pokroić i dodać do zimnej sałatki. Olej wymieszać z musztardą i dodać do sałatki. Wszystko dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno spróbuję, lubię bardzo czerwoną kapustę ale nie mam z czym ją połączyć
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super dodatek do obiadu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dziś ją zrobiłam, supeeeerrrr wszystkim w domu smakowała :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dziś ją zrobiłam, supeeeerrrr wszystkim w domu smakowała :)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    uwielbiam taka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    z musztardą jeszcze nie robiłam,trzeba wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    do obiadku - świetna!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    moja ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !