Sposób przygotowania

Kapustę zalewamy rosołem , dodajemy smalec, solimy, pieprzymy i dusimy około półtorej godz . Mięso z rosołu najlepiej pokroic w kostkę i mieszamy z kapustą .Dajemy na łyżeczkę masło i zrumieniamy mąkę , rozcieramy , dolewamy troszke wywaru mieszamy i wlewamy do kapusty . Pod koniec dodajemy majeranek , mieszamy całość i podduszamy

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    smile

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam bigos
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszny bigosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczny bigos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !