Sposób przygotowania

Mięso wyrobić z ciemną\"bułką\" tartą (ja zmieliłam suchy ciemny chleb), z jajkiem, przyprawą do mielonego, cebulą i kucharkiem. Uformować sznycle/klopsy posypać wierzch kebab-gyros i smażyć na odrobinie oliwy z oliwek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobra wołowinka nie jest zła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Czadowe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    bardzo smakowite są te sznycelki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !