Sposób przygotowania

Ubić pianę z białek, do ubitej piany dodać 6 łyżek cukru oraz 6 żółtek, na koniec 6 łyżek mąki i łyżeczke proszku do pieczenia. Piec ok 30 min w temp 170 stopni C.
Gdy biszkopt już się ostudzi wlewamy na niego tężejącą galaretke truskawkową dodajemy truskawki i wstawiamy do lodówki do czasu aż galaretka całkiem stężeje następnie wlewamy galaretke jabłkową i wkładamy do lodówki żeby całkiem stężała.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    kotlet

    mhmh ślinka cieknie, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    swietnie ci to wyszlo!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !