Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy mięso.Dodajemy do niego posiekaną cebulę i czosnek przeciśnięty przez praskę.Dodajemy oregano, jeśli jest świeże, to tylko same listki, bez gałązek, a także połowę pomidorów pokrojonych w kostkę. Smażymy to wszystko na niezbyt dużym ogniu około 10 minut. Na koniec doprawiamy farsz solą i pieprzem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Uwielbiam cannelloni!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ja też! z dużą ilością sosu i ciągnącego się sera
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    wygląda tak niesamowicie, ze chyba nikt by sie nie mógł oprzeć!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !