Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

banan w posypce migdałowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

banan 1 kg
migdały garść
masło 5 dag
miód 3 łyżki
wiórka kokosowe garść

Przepis i sposób przygotowania na: banan w posypce migdałowej

migdały lekko zrumień na maśle. banany pokrój wzdłuż. wysmaruj banany miodem,posyp ostudzonymi migdałami oraz wiórkami kokosowymi.przełóż na półmisku i podawaj jako słodką przystawkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak