Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Ziarna soi zalewamy chłodną wodą, odstawiamy na co najmniej 8-10 godzin, a następnie gotujemy do miękkości (ja gotowałam na małym ogniu blisko 2,5 godziny),


Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pysznie wyglądają:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z soją w kuchni jeszcze nie eksperymentowałem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Warto wypróbować:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dość czasochłonne, ale bardzo apetycznie wyglądają.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !