Sposób przygotowania

Mięso osuszyć i natrzeć olejem. Upiec w 180 st. do miękkości, wyjąć i ostudzić. Do garnka wlać tłuszcz, dodać posiekane czosnek i natkę pietruszki, chwilę podsmażyć, dodać polędwicę pokrojoną w plastry, sos z pieczenia, przyprawić i dusić ok. 30 minut na słabym gazie. Przed podaniem dodać sok z cytryny. Podawać z frytkami i sałatą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    ulala jak u mamy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Idealna na święta.
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !