Sposób przygotowania

Mleko, margarynę i cukier zagotować. Następnie po trochu wsypywać kaszę manną, cały czas mieszając, gdy zgęstnieje wsypać kakao. . Blachę wyłożyć herbatnikami, wylać na nie gorącą masę. Na wierzchu ułożyć herbatniki.
Polewa: margarynę rozpuścić, zdjąć z ognia wsypać cukier, kakao, zalać gorącą wodą i mieszać aż polewa zacznie gęstnieć.
Gotową polewą polać polać ciasto i posypać wiórkami kokosowymi

Komentarze

  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    lubię i dawno nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super mi inaczej wychodzi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie stefcie...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !