Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w łupinach, ostudzić, obrać i pokroić na ósemki. Grejpfrut obrać i podzielić na cząstki. Awokado obrać, usunąć pestkę, a miąższ pokroić w plasterki i skropić sokiem z cytryny. Por umyć, osuszyć i pokroić na cienkie talarki. Na umytych i osuszonych liściach sałaty ułożyć składniki sałatki i polać sosem.

Przygotować sos: jogurt połączyć z miodem i wymieszać z przyprawami Prymat. Przed podaniem posypać opłukanymi i wysuszonymi kiełkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Spróbuję z ananasem zamiast awokado.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    warto wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    pyszne polecam...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    jak dla mnie to za wykwintna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    mniam :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    zapowiada się ciekawie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !