Sposób przygotowania

Cebule obrać, pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać oliwę (niezbyt mocno!), dodać posiekaną cebule i zeszklić. Tofu odsączyć z zalewy, pokroić w kostkę i dodać do cebuli. Oprószyć przyprawami ( sola, pieprzem, słodka papryką, oregano) i chwile podsmażyć. Dodać sos pomidorowy, szczyptę cukru i przeciśnięty ząbek czosnku. Gotować wszystko ok 10 min. Sprawdzić smak, ew doprawić.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    a to polecam spróbowac bo smaczny jak twierdzi moja rodzinka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    wczoraj jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !