Sposób przygotowania

Marchew i por pokroić w plasterki. Razem z fasolką ugotować na półtwardo (około 15min). Czosnek posiekać i umyć kurki. Na rozgrzanej patelni usmażyć kurki z czosnkiem, następnie dodać wszystkie warzywa i łyżkę masła. Doprawić do smaku. Chwilę dusić.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    lubie takie danie, na pewno wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !