Składniki:
mięso cielęce bez kości | 1 kg |
mleko | 1 szkl |
jajko | 2 szt |
natka pietruszki | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
przyprawa Przyprawa do zup Kucharek- | do smaku |
bulion | 1 szt |
kajzerka | 1 szt |
mięso cielęce bez kości | 1 kg |
mleko | 1 szkl |
jajko | 2 szt |
natka pietruszki | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
przyprawa Przyprawa do zup Kucharek- | do smaku |
bulion | 1 szt |
kajzerka | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: