Przepis i sposób przygotowania na: spaghetti bolognese
Makaron gotować al dente w osolonej wodzie. Spaghetti podawać z makaronem i udekorować bazylią.
makaron spaghetti | 1 opakowanie |
mięso mielone | 0,5 kg |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżeczki |
cebula | 1 szt |
marchew | 1 szt |
pietruszka korzeń | 1 szt |
Przyprawa do dań z makaronu i kuchni włoskiej Prymat | 0,5 opakowania |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
czosnek | 3-4 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
oliwa | 3 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
woda | 0,5 l |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: