Sposób przygotowania

Wymieszać mikserem: cukier, jogurt, kakao, olej,proszek, sodę i cukry wanilinowe. Wyłożyć na blachę posmarowaną lub wyłożoną papierem i piec. Przygotować krem RAFAELLO: rozpuścić ostrożnie czekoladę ze 100 ml śmietanki i wystudzić. Wlać resztę śmietanki i ubić mikserem dosypując śnieżki. Gdy krem zgęstnieje rozsmarować go na wystudzonym, ciemnym spodzie. Na górze rozsypać kokos.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Pychotka !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    uwielbiam to ciasto :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !