Składniki:
fasola Jaś | 70 dag |
kiełbasa chuda wędzona | 60 dag |
cebula | 2 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
olej do smażenia | |
boczek wędzony | 40 dag |
przecier pomidorowy | 6 łyżek |
fasola Jaś | 70 dag |
kiełbasa chuda wędzona | 60 dag |
cebula | 2 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
olej do smażenia | |
boczek wędzony | 40 dag |
przecier pomidorowy | 6 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: