Przepis i sposób przygotowania na: Muffiny z lentinkami
Zrobić lukier:
Białko i cukier puder wymieszać dobrze łyżką.
Lukier nałożyć na babeczki i udekorować kolorowymi cukierkami - lentinkami.
mąka | 400 g |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 1 szklanka |
cukier | 1 szklanka |
olej | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 sztuka |
kakao | 3 łyżki |
lukier | |
białko | 1 sztuka |
cukier puder | 5 łyżek |
dekoracja | |
lentinki | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: