Sposób przygotowania

Przecier rozrabiam z wodą, dodaję kostkę, 2 ząbki czosnku przeciśniete przez praskę. Dosypuje chilli, dodaje fasole, podsmazonego kabanosa, tymianek, sól, pieprz i cynamon. Po zagotowaniu dodaje 2 łyzeczki smietanki.
Zupka jest charakterna, ale bardzo smaczna! Dekoruję startym parmezanem. Bardzo smakuje :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    extra :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    nawet nie taka ostra mi wyszła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ale jaka dobra, prawda?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    lubię takie ostre smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta24

    lubię fasolę,przyprawioną czyli
  • 1
    original
    Opublikowano

    xxxbulix

    lubię ostre dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Apetyczna pomidorowa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Ciekawy pomysł na pomidorową

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !