Sposób przygotowania

Serek utrzeć z cukrem pudrem i śmietaną.
Śliwkę i nektarynę pokroić w drobną kostkę.

Mąkę, margarynę, cukier, kakao, sól i żółtko posiekać nożem i szybko zagnieść ciasto.
Wyrobionym ciastem wylepić foremki do babeczek ( nie ma konieczności schładzania ciasta ).
Następnie ciasto w foremkach nakłuć widelcem.
Babeczki piec w temperaturze 200 stopni przez 15 minut.
Po upieczeniu wystudzić je, wyjąć z foremek.
Na każdą babeczkę nakładać masę serkową, na wierzch kłaść pokrojone owoce.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    podoba mi się ten przepis:) być moze skorzystam:)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ładnie się prezentuje.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sloneczko1

    wyglądają apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Cudne babeczki!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    dzięki
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    dzięki
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wyglądają przecudnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !