Składniki:
szpinak | 1 garść |
kapusta pekińska | 10 dkg |
pomidory | 2 sztuki |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
ketchup | 1 łyżeczka |
olej | 4 łyżeczki |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
szpinak | 1 garść |
kapusta pekińska | 10 dkg |
pomidory | 2 sztuki |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
ketchup | 1 łyżeczka |
olej | 4 łyżeczki |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: